Menu Luk

Kristin er tilbage i Tchad


Kristin Westh er tilbage i Tchad. For to år siden, kort før coronaen for alvor tog fat, var hun udsendt som volontør hos vores samarbejdspartner, SIL Chad. Kristin studerer nu anvendt sprogvidenskab (Field linguistics) på universitetet i Canada. I midten af juni rejste hun og en af hendes medstuderende, Maria, til Tchad for at bruge sommerferien på at arbejde med mulgi folkets sprog, og de er godt i gang. Kristin har sendt en hilsen:

Varme hilsener fra Tchad! Maria og jeg mødes hver tirsdag, onsdag og fredag formiddag med 3-4 mulgier. Vi har lige optaget nogle historier, som vi skal have transskriberet og senere bruge til at kigge nærmere på grammatikken, og hvordan sætninger bindes sammen. Billedet er fra mulgikvindernes ugentlige møde, som vi har været med til et par gange.

Ugerne i Tchad kommer til at give Kristin mere praktisk erfaring og forberede hende til den længerevarende opgave hun skal udsendes til efter endt uddannelse i Canada. Nu og fremover skal Kristin leve af indsamlede midler, der er øremærket hendes arbejde. Vil du give et bidrag til hendes arbejde, kan du indbetale på konto nr 9570-1155145 eller mobilepay 91724. Skriv ”Kristin Westh” i meddelelsesfeltet og dit navn og cpr nr, hvis du ønsker skattefradrag. Ønsker du at modtage Kristins nyhedsmail, kan du kontakte hende på kristin.westh@gmail.com.