Menu Luk

Mødebooker søges

Vi vil gerne i højere grad ud at fortælle om vores arbejde i menigheder og kristne foreninger og søger derfor en mødebooker til at booke møder for os.

Du bliver ansvarlig for research og kontakten til menigheder samt kalenderstyring af vores mødeholdere.

Vi søger en person, der 6 timer om ugen vil være med til at gøre Wycliffe mere kendt. Noget af arbejdet kan udføres hjemmefra, andet foregår på vores kontor i Aarhus. Du skal regne med at møde ind på kontoret ca. en gang om måneden. Nærmeste daglig leder er vores landsleder.

Du er udadvendt, glad for at tale med mennesker og kan ”sælge” i telefonen. Du er struktureret og god til at holde overblik. Du lader dig ikke slå ud af et ”nej” og er klar på, at der ofte skal følges op flere gange før en aftale er i hus.

Du har erfaring som mødebooker, phoner el.lign. og kan dokumentere resultater.

Du er selvstændig og har drive, hvilket er nødvendigt, da en del af arbejdstiden kommer til at ligge udenfor normal kontortid og ofte i tidsrummene kl. 16.00 – 17.30 og 18.30-21.00.

Vi tilbyder:

  • Et spændende job med kontakt med mange mennesker.
  • Indblik i en af verdens største bibeloversættelsesbevægelser.
  • Mulighed for at udbygge eget netværk.
  • Indblik i dansk kirkeliv.
  • Løn efter aftale

Ansøgningsfrist: 31/05-2023. Jobsamtaler forventes afholdt primo juni på TORVET, Katrinebjergvej 75, 8200 Aarhus N. Tiltrædelse medio august eller efter aftale. Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte landsleder, Lene Aagaard Nielsen, tlf. 42766491 eller kontor@wycliffe.dk. Ansøgning sendes til kontor@wycliffe.dk