Menu Luk
 
Ny Testamente til danske døve

Ny Testamente til danske døve

Den 24. juni 2024 blev oversættelsen af Johannesevangeliet til dansk tegnsprog indviet. Det er en oversættelsesgruppe under Døves Frikirke, der arbejder med at oversætte og…...
Læs mere...
Årsmøde med blikket vendt imod fremtiden

Årsmøde med blikket vendt imod fremtiden

Søndag den 28. april løb Wycliffes årsmøde af stablen i Bethelkirken i Ålborg. Vi deltog i en dejlig gudstjeneste med levende lovsang og prædiken efterfulgt…...
Læs mere...

Støt en fremtidig udsending

Kristin Westh er ved at forberede sig til at blive udsendt til DR Congo. Her skal hun være en del af et lingvistisk supportteam, der skal støtte de lokale sproggrupper i deres arbejde med sprogudvikling og oversættelse af Bibelen.

Kristin har senest fuldført en Master of Linguistics and Translation fra Trinity Western University i Canada og er derfor godt klædt på til tjenesten hos vores samarbejdspartner SIL Eastern Congo Group i DR Congo.

Kristins løn er helt afhængig af indsamlede midler, der er øremærket til hendes arbejde. Vi søger derfor flere, der har lyst til at støtte hende. Læs mere om Kristin og mulighederne for at støtte. Husk hende også gerne i forbøn.