Menu Luk
 
Årsmøde med blikket vendt imod fremtiden

Årsmøde med blikket vendt imod fremtiden

Søndag den 28. april løb Wycliffes årsmøde af stablen i Bethelkirken i Ålborg. Vi deltog i en dejlig gudstjeneste med levende lovsang og prædiken efterfulgt…...
Læs mere...
På pause

På pause

Som bibeloversættelseskonsulent er Elly Gudo en nøgleperson i arbejdet med at oversætte Bibelen. Uden en oversættelseskonsulents hjælp og kvalitetssikring af de oversatte tekster, kan et…...
Læs mere...

Støt en fremtidig udsending

Kristin Westh er ved at forberede sig til at blive udsendt til DR Congo. Her skal hun være en del af et lingvistisk supportteam, der skal støtte de lokale sproggrupper i deres arbejde med sprogudvikling og oversættelse af Bibelen.

Kristin har senest fuldført en Master of Linguistics and Translation fra Trinity Western University i Canada og er derfor godt klædt på til tjenesten hos vores samarbejdspartner SIL Eastern Congo Group i DR Congo.

Kristins løn er helt afhængig af indsamlede midler, der er øremærket til hendes arbejde. Vi søger derfor flere, der har lyst til at støtte hende. Læs mere om Kristin og mulighederne for at støtte. Husk hende også gerne i forbøn.