Menu Luk

Støt en fremtidig udsending

Kristin Westh fra Aarhus er ved at forberede sig til at blive udsendt af Wycliffe Danmark. Kristin er cand.mag. i fransk sprog, litteratur og kultur og har senest fuldført en Master of Linguistics and Translation fra Trinity Western University i Canada. Hun er nu godt klædt på til sin fremtidige tjeneste i DR Congo, hvor hun skal være en del af et lingvistisk supportteam, der skal støtte de lokale sproggrupper i deres arbejde med sprogudvikling og oversættelse af Bibelen. 

Kristin er opvokset som missionærbarn i Armenien. Det har givet hende en naturlig interesse for sprog og tværkulturelt arbejde. Studievalget faldt derfor på fransk, som hun tog en bachelorgrad i på Københavns Universitet. Hendes interesse for teologi blev derefter udforsket, men efter et års universitetsstudier i teologi i Frankrig, vendte hun tilbage til Danmark for at afslutte sin kandidatgrad i fransk sprog, litteratur og kultur på Aarhus Universitet.

Bibelen har spillet en stor rolle for Kristin siden hun var barn. Hun kan slet ikke forestille sig ikke at have Bibelen på sit modersmål, og vil derfor gerne hjælpe andre til også at få det. Som barn fik hun kendskab til Wycliffes arbejde med at oversætte Bibelen til minoritetssprog, og det begejstrede hende. I starten af 2020 fik Kristin mulighed for at snuse lidt mere til arbejdet, da hun var udsendt som volontør til Wycliffes samarbejdspartner, SIL i Tchad. Her fik hun en smagsprøve på livet som udsendt i Afrika og arbejdet med oversættelse af Bibelen og læse-og skriveoplæringsprojekter. Selvom hendes ophold blev afkortet af corona pandemien, gav det Kristin lyst til mere.

På nuværende tidspunkt har Kristin dog ikke det økonomiske grundlag til at kunne begynde arbejdet i DR Congo. Hendes løn er helt afhængig af indsamlede midler, der er øremærket til hendes arbejde. Vil du overveje at gå ind i en fast givertjeneste for at støtte Kristin i hendes tjeneste? Kontakt os, hvis du ønsker at oprette gavebrev eller en betalingsaftale på Betalingsservice.

Ønsker du at modtage Kristins nyhedsmail, kan du kontakte hende på: kristin.westh(@)gmail.com

Støt Kristin Westh økonomisk:

Tlf. 91724

(Skriv “Kristin” på din overførsel. Skriv også dit navn og cpr. nr. hvis du ønsker du skattefradrag.)