Menu Luk

 Støt vores arbejde økonomisk

Vi har brug for din støtte til at oversætte Bibelen og arbejde med sprog blandt befolkningsgrupper i hele verden.
Når du giver penge til vores arbejde, kan du vælge, om pengene skal gå til et bestemt formål, eller om vi må prioritere, hvilken indsats der har mest brug for dit bidrag.

Du kan …

Du kan også vælge at støtte via Mobilepay eller bankoverførsel. Skriv i meddelelsen på din overførsel, hvilket formål du ønsker at støtte, hvis det skal gå til et bestemt formål. Gaver, som ikke er mærket et bestemt formål, vil gå til de formål, hvor behovet er størst.

Betal via MobilePay

Tlf.: 91724

Betal via bankoverførsel

Reg.-nr. 9570, konto-nr. 1155415.

Skriv navn og CPR-nr. i beskedfeltet, hvis du ønsker skattefradrag, og skriv eventuelt formål.

Betal et fast beløb
Det har stor betydning for Wycliffes sprogarbejde at få regelmæssige indtægter – det giver os mulighed for at planlægge og støtte projekter, også i fremtiden. Du kan lave faste kontooverførsler via din netbank månedsvis eller kvartalsvis. Disse overførsler kan til enhver tid ændres eller ophæves. Kontakt os hvis du ønsker at tilmelde dit faste bidrag til Betalingsservice.

Fradrag for dit bidrag
Du kan trække dit økonomiske bidrag til Wycliffe Danmark fra i SKAT. (Op til 17.700 kr i 2023 og 18.300 kr i 2024 jf. Ligningslovens § 8A). Ønsker du fradrag, har vi brug for dit CPR-nummer. Det kan du oplyse, når du overfører pengene til os eller ved at kontakte landskontoret pr. telefon: 42766491 (man-fre. kl. 10-15.30) .

Læs mere her, hvis du vil oprette gavebrev eller betænke os i dit testamente.