Menu Luk

På pause

Som bibeloversættelseskonsulent er Elly Gudo en nøgleperson i arbejdet med at oversætte Bibelen. Uden en oversættelseskonsulents hjælp og kvalitetssikring af de oversatte tekster, kan et oversættelsesteam ikke få udgivet deres oversættelse af Bibelen. I en årrække har der været mangel på konsulenter i Afrika, og Elly Gudo har derfor måtte tage ekstra mange opgaver.

I øjeblikket er Elly på orlov fra sit arbejde. En tiltrængt pause, der til dels handler om at puste ud efter mange års arbejde med et absolut minimum af ferie og til dels forsøge at samle flere bidragydere i Kenya til at bakke op om hans løn og udgifter. Elly har i løbet af sin orlov afholdt nogle kurser for bibeloversættere og hjælper desuden med på en enkelt oversættelse: Ny Testamente på chuka. Til juni begynder Elly at arbejde på fuld tid igen.

Wycliffe Danmark samler ind til Elly Gudos løn og udgifter. Vil du give et bidrag til Elly Gudos løn, så han efter sin orlov kan vende tilbage på fuldtid til arbejdet med at oversætte Bibelen? Indbetal dit bidrag på bankkonto: 9570-1155415 eller mobilepay: 91724. Skriv ”Gudo” og dit navn og cpr nr. Cpr. nr. er kun nødvendigt, hvis du ønsker skattefradrag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *