Menu Luk

Kristins sidste semester i Canada

I Canada har Kristin Westh taget hul på sidste semester af sine studier i lingvistik og bibeloversættelse på CanIL i Vancouver. Sidste semester byder på undervisning i græsk eksegese, teologi og advanced field methods, som handler om, hvordan man indsamler og analyserer sproglige data i felten. Fagene i dette semester er som de andre semestre med til at klæde Kristin godt på til hendes fremtidige arbejde med sprog og oversættelse af Bibelen et sted i Afrika.

Sideløbende med at Kristin færdiggør sine studier, er vi i Wycliffe Danmark sammen med Kristin ved at finde ud af, hvor hendes fremtidige udsendelsessted skal være. Mulighederne er mange, for behovet for sprog- og bibeloversættelsesarbejde er fortsat stort i Afrika.

Når Kristin ved årets afslutning er vendt tilbage til Danmark, skal hun bruge en stor del af sin tid på at besøge menigheder og foreninger og fortælle om sin fremtidige tjeneste for at få flere støttere, både økonomisk og forbønsmæssigt. Har I lyst til at få besøg af Kristin i jeres fællesskab, kan du kontakte vores mødebooker, Frederik Fris på moedebooker@wycliffe.dk for at lave en aftale.

Vil du allerede nu støtte Kristins arbejde økonomisk, kan du indbetale på mobilepay 91724 eller konto nr 9570 – 1155415 og skrive “Kristin Westh” og dit cpr nr, hvis du ønsker skattefradrag. Tak for ethvert bidrag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *