Menu Luk

Lene Aagaard Nielsen

Foredrag med Lene Aagaard Nielsen: Bliv glad for din danske Bibel

Lene Aagaard Nielsen er landsleder i Wycliffe Danmark og den, der ved mest om alt det forskellige arbejde, der foregår i Wycliffe på globalt plan. Via konkrete eksempler fra forskellige steder i verden, serverer hun spændende viden om oversættelse af Bibelen og modersmålsundervisning, og hun giver et blik ud i verden og ind i oversætterens værksted. Det åbner Bibelens tekster på en ny måde og tilføjer andre aspekter til tekster, vi måske har hørt mange gange. Tilhørerne får et nyt glimt af Bibelens budskab – og fornyet glæde ved en Bibel på dansk.

Lene Aagaard Nielsen bor i Aarhus og holder møder og foredrag i hele Danmark.

» Book møde med landsleder Lene Aagaard Nielsen

Om Lene Aagaard Nielsen:

Lene Aagaard Nielsen har været landsleder i Wycliffe Danmark siden 2013. Her arbejder hun blandt andet med kommunikation og netværk i indland og udland, og hun besøger jævnligt projekter og samarbejdspartnere og er bindeled til Wycliffe Global Alliance.

Hun er uddannet antropolog og har tidligere boet i kortere perioder i Tanzania, hvor hun har arbejdet med mission og udvikling. I Danmark har Lene Aagaard Nielsen blandt andet arbejdet med forskellige integrationsprojekter primært for kvinder og et skoleprojekt med brug af interaktive medier i undervisningen af de skandinaviske sprog.