Menu Luk

Udsendelsesgudstjeneste i Aarhus Valgmenighed

Gudstjenesten den 19. januar i Aarhus Valgmenighed emmede af god stemning. Her blev Kristin Westh udsendt af sin kirke til 3 måneders tjeneste med Wycliffes samarbejdspartner i Tchad, SIL. Ved gudstjenesten fortalte hun om sin motivation for at rejse ud: ”Jeg brænder for, at flere mennesker skal få muligheden for at få Bibelen på deres modersmål, deres hjertesprog.” I mange år har hun drømt om selv at blive en del af det arbejde, som nu bliver en realitet.

Kristins kirke står bag hende. Præsten H. C. Petterson udtrykte klart Aarhus Valgmenigheds ønske om at være i mission, ikke kun i Danmark, men også i resten af verden. Han gav Kristin en hilsen fra Efeserbrevet kap 4 med en påmindelse om, at vi er udrustet til at gøre tjeneste, så Kristi legeme bygges op.

Mange af de faste kirkegængere var mødt op for at sende Kristin godt af sted, og flere fra Wycliffes bagland havde taget imod invitationen om at deltage i udsendelsesgudstjenesten. ”Det er jo det her, vi har bedt for i årevis,” sagde en af de garvede støtter af Wycliffe.

Vil du være med til at omslutte Kristin i forbøn under hendes udsendelse? Så bed gerne for visdom, hendes sikkerhed og et godt helbred. Har du lyst til at følge med i Kristins arbejde og oplevelser i Tchad, kan du tilmelde dig hendes Messenger-gruppe her.