Menu Luk

Udforsk og oplev

Vil du lære mere om bibeloversættelse og blive klogere på, om arbejdet med bibeloversættelse er noget for dig? Så har vi to gode tilbud til dig.

”Experience” er en sommercamp, hvor du får du mulighed for at lære mere om arbejdet med bibeloversættelse, skrive-læse-oplæring og bibelbrug. Campen er for unge, og det er en ideel mulighed for at lære, vokse, lytte til Gud og blive klogere på, hvordan Gud arbejder igennem bibeloversættelsesarbejdet. I 2022 bliver sommercampen afholdt online den 17.-28. juli nær Chepstow på grænsen mellem Englang og Wales.

Prisen for at deltage i “Experience” er ca. 3500 kr.

Læs mere om ”Experience”

Noget af det allerbedste var muligheden for at møde mennesker, der kunne fortælle deres personlige historier om, hvordan de var kommet til at arbejde med Wycliffe. Det hjalp mig virkelig at kunne spejle mig i deres forskellige oplevelser og overvejelser.
– Kristin, dansk deltager på Experience 2017

”Explore” er et tredages internationalt kursus, som foregår på Wycliffe-centeret i England. Her får du blandt andet indblik i de forskellige stadier af et bibeloversættelsesprojekt og i, hvilke metoder og strategier man bruger i arbejdet med oversættelse af Bibelen. Du kan også blive klogere på, hvilke forskellige muligheder der er for at blive udsendt med Wycliffe.

Det er gratis at deltage i ”Explore”, men du skal selv sørge for overnatning.

Læs mere om ”Explore”.