Menu Luk

Mangler du en bibel på et fremmedsprog?

Vi oplever fra tid til anden at blive kontaktet af mennesker fra forskellige kirkesamfund, der har kontakt til flygtninge og migranter fra forskellige steder i verden. De personer, der kontakter os, spørger efter en Bibel på et bestemt sprog. De vil nemlig gerne læse i Bibelen sammen med flygtninge og immigranter og ønsker derfor at få fat i en Bibel på deres modersmål. Wycliffe Danmark har ikke bibler liggende i fysisk form, men vi vil gerne gøre opmærksom på nogle af de muligheder, der er for adgang til forskellige oversættelser af Bibelen på internettet.

Vores søsterorganisation, Wycliffe Canada, har en hjemmeside, scriptureearth.org, med adgang til oversættelser af Bibelen på en lang række sprog. Her kan man søge på enten sproget eller landet, hvor det tales. Der er mulighed for både at læse eller lytte til teksten, og man kan se Jesusfilmen på mange af sprogene. Af andre online muligheder for at læse eller lytte til oversættelser af Bibelen kan bla. nævnes: The Bibleapp-Youversion og Bible.is

På Wycliffe Global Alliances hjemmeside kan du finde en liste over muligheder for at finde oversættelser af Bibelen online.