Menu Luk

Kristin Westh er godkendt til fremtidig udsendelse

Ved et virtuelt bestyrelsesmøde den 5. oktober blev Kristin Westh godkendt til senere udsendelse med Wycliffe. Kristin er cand.mag. i fransk sprog, litteratur og kultur og skal nu tage efteruddannelse for at specialisere sig indenfor lingvistik og bibeloversættelse. Herefter vil hun efter planen blive udsendt til en opgave i Vestafrika.

Bibelen spiller en stor rolle
Kristin er 32 år gammel og er opvokset som missionærbarn i Armenien. Bibelen har spillet en stor rolle for hende, siden hun var barn. Hun kan slet ikke forestille sig ikke at have Bibelen på sit modersmål og vil derfor gerne hjælpe andre til også at få det.

Volontør i Tchad
I starten af 2020 fik Kristin mulighed for at snuse lidt mere til arbejdet, da hun var udsendt som volontør til vores samarbejdspartner, SIL i Tchad. Her fik hun en smagsprøve på livet som udsendt i Afrika og arbejdet med oversættelse af Bibelen og læse-og skriveoplæringsprojekter. Selvom hendes ophold blev afkortet af corona pandemien, gav det Kristin lyst til mere.

Støt Kristins udsendelse
Vil du støtte Kristins videre uddannelse og fremtidige udsendelse, bedes du indbetale et beløb på konto nr: 9570 – 1155415 eller mobilepay: 91724. Skriv ”Kristin Westh” i meddelelsesfeltet og dit navn og cpr nr, hvis du ønsker skattefradrag.

Ønsker du at støtte Kristins arbejde på længere sigt, hører vi meget gerne fra dig. Der er f.eks. mulighed for at støtte med et fast beløb hver måned eller oprette et gavebrev. Begge dele kan du få skattefradrag for. Kontakt os på kontor(@)wycliffe.dk eller tlf. 42766491 for at høre mere.