Menu Luk

Frivilligt arbejde bruges til noget vigtigt.


Lærke Roager på 22 år hørte første gang om Wycliffes arbejde, da hun var volontør på Logos Hope (OM Ships International). Hun blev straks optaget af vigtigheden af bibeloversættelsesarbejdet, men da hun ikke er den store sprognørd, så hun sig ikke umiddelbart som en direkte del af det. I 2020 flyttede Lærke til Aarhus og begyndte på en BA i datalogi på Aarhus Universitet. Tanken om Wycliffe blev dog hængende hos hende. Hun kontaktede os for at høre om der var brug for hendes hjælp. Vi manglede netop en ny frivillig til at arbejde med de mere tekniske ting på Wycliffes hjemmeside, så det var kærkomment med hjælp fra en datalogi-studerende.

Vores samarbejdspartner, SIL Euresia har flere gange efterlyst personer til at hjælpe deres IT-team med forskellige opgaver. Lærke blev sat i forbindelse dem og hjælper nu også med at udvikle en installatør til et kompliceret program, der skal bruges i arbejdet med oversættelse af Bibelen flere steder i verden. Arbejdet bliver gjort i tæt kontakt med en kontaktperson i SIL Euresia, der arbejder fra det sydlige Tyskland. Lærkes frivillige arbejde kommer ikke kun Wycliffe til gode. Hun får også en vigtig læring med sig: ”Jeg har lært utrolig meget og fundet ud af, at jeg på trods af ikke så meget erfaring, kan bruge det jeg ved til noget vigtigt,” siger hun.

Vil du også være med? Vi har brug for frivillige både her i Danmark og til opgaver i udlandet. Kontakt kontoret på tlf. 42766491 eller kontor@wycliffe.dk for at høre mere.