Menu Luk

6,9 milliarder mennesker med en Bibel på deres sprog

Glæden er stor, når en ny oversættelse af Bibelen bliver udgivet. En befolkningsgruppe får mulighed for at læse og lære Gud at kende på deres eget sprog. Bibelen er på nuværende tidspunkt oversat til 3384 sprog af de 7353 sprog, der tales i verden. Det betyder, at omkring 6,9 milliarder mennesker har mulighed for at læse eller høre Bibelen på deres eget sprog.

252 millioner mennesker har dog stadig ikke muligheden for at læse Bibelen på deres modersmål, for der er ikke et eneste vers oversat til deres sprog. 1,5 milliarder har en del af Bibelen oversat, men ikke hele bogen.
Organisationerne i Wycliffe Global Alliance arbejder på mindst 1995 sprog i over 130 forskellige lande. Fra dansk side er vi involveret i bibeloversættelse i Kenya, Uganda og Mexico.

Vil du støtte Wycliffe Danmarks arbejde med at hjælpe mennesker til at få Bibelen på deres eget sprog, så indbetal dit bidrag på reg. nr. 9570 konto nr.1155415 eller mobilepay 91724. Skriv dit navn og cpr nr i meddelelsesfeltet, hvis du ønsker skattefradrag. Som det ser ud lige nu, forventer vi et betydeligt underskud i år, men det kan du være med til at afhjælpe.

Læs mere statistik her.