Menu Luk

”Jeg vil gerne have hjælp til at vokse i min tro”

Gud tilgiver altid!” Muduwa Elinah sidder med et eftertænksom udtryk i et stort lokale på Kapchorwa Primary Teachers College i Uganda. Hun fortsætter: ”Gud tilgiver, fordi han har genoprettet kærligheden mellem ham selv og mennesker ved at sende sin eneste søn Jesus Kristus for at dø for mig.” Muduwa har netop set Jesus Filmen sammen med andre studerende og lærere. I filmen bliver der hverken talt amerikansk eller spansk, men kupsapiiny, som er Muduwa og de andre tilskueres modersmål.

En af de studerende, Chemutai Shanura, har bidt mærke i Jesu kærlighed til sine fjender og er blev inspireret til at forsøge at leve på samme måde. ”Jeg vil gerne have mere hjælp til at vokse i min tro”, udtrykker hun. Desværre er der endnu ikke mulighed for, at Muduwa, Chemutai og de andre sapiinyer kan læse Bibelen på deres modersmål. Kupsapiiny oversætterteamet er fortsat i gang med arbejdet. Ny Testamente og Salmernes Bog er oversat, men endnu ikke trykt, og teamet arbejder i øjeblikket på Gamle Testamente.

Vil du støtte det vigtige arbejde for at sapiiny folket kan få adgang til Bibelen på deres modersmål og dermed mulighed for at vokse i deres tro?

Indbetal dit bidrag på 9570 1155415 eller mobilepay 91724. Skriv ”Kupsapiiny” og dit navn og cpr nr, hvis du ønsker skattefradrag. På forhånd tak for ethvert bidrag!